Butiksdekoration får flere kunder ind i din butik

Scenorama har stor erfaring indenfor butiksdekoration og dekoration af vinduer ud til gaden. Vi tilbyder spændende og professionelle dekorationer, der skaber opmærksomhed blandt dine kunder og sender det signal, du ønsker din butik skal udstråle.
Maria-Nørregaard-signatur-artikel

En inspirerende butiksdekoration overrasker dine kunder

Dine kunder vil gerne overraskes og inspireres. En flot butiksudstilling, hvor varerne er præsenteret overskueligt, giver dine kunder en god oplevelse, og ofte fører det til, at de også har lyst til at købe mere.

Et butiksvindue ses af mange folk, der går forbi hver dag, og det er derfor vigtigt at sende de helt rigtige signaler med dekorationen i vinduet, der får kunderne til at stoppe op. Vi laver unikke og kreative dekorationer, der skaber blikfang og får kunderne ind i butikken.

Har du brug for hjælp til dekoration af din butik eller dit butiksvindue ?

Stor erfaring med dekorationsløsninger

Med øje for det visuelle hjælper vi store som små virksomheder med at skabe sælgende og inspirerende udstillinger. Vi har erfaring med et utal af forskellige brancher og varegrupper, og har således hjulpet mange kunder i Jylland og på Sjælland, herunder særligt København og på Frederiksberg med dekorationsløsninger, som skaber værdi for deres forretning.

Kreativ butiksdekoration hos Smartbox

Scenorama blev kontaktet af Smartbox, da det var en udfordring for dem, at præsentere de små oplevelsesbokse i de store udstillingsvinduer. Med enkelte og farvestrålende materialer lykkedes det at skabe en form for liv i vinduerne, og de små bokse kom til deres ret med matchende dekoration og Smartbox´s egne plakater til stor glæde for kunden.

“Scenorama har altid formået at lave super kreative vinduer hos os i Smartbox og forstår at fremhæve vores gavebokse og derved sætte vores produkter i fokus på en spændende og kreativ måde. ” – Amanda Bonde, Smartbox.