Boligstyling gør rum attraktive og skaber flere mulige købere i København og på Sjælland hvis du skal sælge…

Benyt boligstyling og få boligen tilpasset den stil som passer dig.

Maria-Nørregaard-signatur-artikel

Har du brug for tips og ideer til boligen, mødelokalet eller andet ? Scenorama tilbyder hjælp til boligstyling og boligindretning. Måske mangler du inspiration til farver, møbler eller bare en, der kan se tingene med friske øjne. Vi sikrer, at der skabes et personligt præg ud fra dine ønsker. Ønsker du at vide mere om boligstyling og hvad Scenorama kan hjælpe dig med, så kontakt os idag.

Hvad går boligstyling ud på?

Boligstyling er en måde at forny sit hjem på indefra. Det handler om indretningen af boligen, og hvordan man kan skabe et helt nyt udtryk med få elementer. Det er kort sagt en make-over af hjemmet.
Føler du, at dit hjem er kedeligt, upersonligt eller uinspirerende? Så er boligstyling en perfekt løsning, der kan give dig hjemmefølelsen tilbage.

Overvejer du boligstyling eller står du med salgstanker? Send os en uforpligtende forespørgsel

Noget af det vigtigste er, at man føler sig hjemme i sin bolig, at man kan slappe af og nyde omgivelserne. Det er bare ikke altid, at man selv kan overskue, hvordan man bedst muligt indretter sig. Med lidt professionel hjælp kan din bolig forvandles, så du får udnyttet hver kvadratmeter bedst muligt. Du behøver ikke selv have idéerne. Dem hjælper vi hos Scenorama dig med. I et tæt samarbejde finder vi frem til dit udtryk, så dine boligdrømme kan gå i opfyldelse.

  • Boligstyling uderum salgsannonce

Hvorfor er boligstyling en god idé?

Der er mange forskellige typer boliger og endnu flere boligvisioner. Når man bladrer magasinerne igennem, kan man hurtigt få nye idéer. Men hvordan får man lige den perfekte boligblads-stue over i ens egen bolig?
Rummene kan være meget forskellige, og måske har man slet ikke samme plads som stuerne i boligmagasinerne. Det er det, en boligstylist kan hjælpe med. Du behøver ikke selv knække koden, hverken når det kommer til kreativitet, eller hvordan det lader sig gøre i praksis.
Scenorama tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi kommer ud i din bolig. Mødet tager typisk en times tid. Del dine idéer, så klarer vi resten. Vi har altid kunden i fokus og bestræber os 100% på at skabe dit drømmehjem.

Læs hvordan en professionel boligstylist kan hjælpe dig videre.

“TV rummet på 1 sal trængte til at matche den samme stil som resten af huset. Med få simple virkemidler, smukke dekorationer, rene farver og boligstyling, fik Scenorama forvandlet det lille rum på 8m2, til et sted man har lyst til at benytte. Jeg kan klart anbefale Scenorama hvis man ønsker at få indrettet og ændret sine rum i huset eller lejligheden.”
Thomas Jensen

Boligstyling gør dit hjem klar til salg

Skal du sælge din bolig, er det også værd at overveje boligstyling. En professionel boligkonsulent kan se de ting, du har stirret dig blind på og hjælpe dig med at få boligen til at fremstå indbydende. Det hele handler om førstehåndsindtrykket, og det kan derfor være småting, der er med til at overbevise potentielle købere.

“Scenorama tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi kommer ud i din bolig. Mødet tager typisk en times tid.”

Scenorama har styr på detaljerne og kan gøre dit hjem salgsklar på ingen tid. Ved at lade professionelle stå for indretningen af boligen, har du én bekymring mindre i forbindelse med salget.
Hvorfor ikke gøre det så nemt som muligt? Lad Scenorama hjælpe dig, og få din bolig solgt i en fart.

Det behøver ikke være dyrt at få et stilsikkert hjem

Scenorama tager altid udgangspunkt i din boligsituation – og din økonomi. Boligstyling behøver ikke at koste en formue. Om det er små eller store ændringer, der skal til, så er vi klar.
Et rum kan sagtens få et helt nyt udtryk ved bare at flytte rundt på møblerne. Scenorama rådgiver dig med udgangspunkt i dine visioner, uanset om du ønsker at købe nye møbler eller beholde de gamle. I processen kan vi fremvise billedmateriale med eksempler på tilføjelser til de forskellige rum. Så kan du tage stilling, inden der købes ind.
Vi rådgiver dig hele vejen, fra valg af gulvtæppe til overvejelser omkring vægfarve. Skal den gamle lænestol ud eller kan den bruges i et andet rum? Lad os være dine kreative øjne. Så kan du nemt og billigt få det hjem, du drømmer om.