En boligstylist frisker rummene i din bolig op og øger værdien

  Som boligstylist, er det min fornemmeste opgave at hjælpe dig med, at forny dit hjem, eller ændre et rum i din bolig.
  Maria-Nørregaard-signatur-artikel

  Små simple ændringer kan ændre dine rum

  Med få virkemidler, er det muligt at ændre en bolig betydeligt. Det kan gøres ved f.eks. at ændre en farve på væggen, tilføje nye møbler, nips og andre småting. Virker din bolig for lille og for træng, er det farven på væggene der kan gøres lysere.

  Du kan stå i den situation, at du er flyttet i en bolig, som er stor og rummelig. Det kan være en udfordring, at gøre en større bolig hyggelig og varm. Specielt nye boliger kan virke meget kolde. Det er vigtigt, at få indrettet sig, så dit hjem først og fremmest bliver personligt, men også hyggeligt. Du skal føle dig hjemme. Er du åben overfor farver og virker din bolig stor og tom, kan væggene med fordel får en ny spændende farve. Tit og ofte bliver de lyse farve og nuancer valgt, men en kontrastfarve kan ændre rummet markant. Hvis du ikke ønsker det store arbejde med at male rummet om, kan du benytte boliginteriør og små nips med gode farver. De små ting kan med tiden skiftes ud relativt billigt, hvis du ønsker at rummet skal ændres påny.

  Se hvordan jeg pepper dine rum op

  • Boligstylist i stuen

  Flyt dine møbler rundt og skab plads og rum med en boligstylist

  Måske har du brug for en boligstylist, der kan rykke dine møbler rundt og placere dem på en bedre måde. En boligstylist kan se din bolig med nye og friske øjne. Måske har du stirret dig blind på en bestemt måde, at indrette dit hjem på, eller vælger altid de samme farver igen og igen.

  Sådan bruger vi boligstyling i huse eller lejligheder

  At booke en boligstylist, er ikke ensbetydende med, at du skal ud at bruge en masse penge. Der er både gode og billige alternativer til de dyre designmøbler og loppemarkederne bugner af spændende ting og sager, som kan gøre din bolig både spændende og personlig. Med mig som din boligstylist, får du en troværdig, kreativ og passioneret kvinde, som altid er i samspil med dig som kunde. Jeg giver dig gerne tips og tricks til farver. Hvad virker og hvad virker ikke. I det hele taget er det spændende med farvesammensætninger og du kan måske blive overrasket over, hvilke farver der fungerer godt sammen.