Få hjælp af en dygtig boligkonsulent – Giv boligen nyt liv

    Har du brug for tips, råd og vejledning til din boligindretning? Som boligkonsulent, vil jeg starte med, at besøge dig i dit hjem så vi sammen kan finde en løsning, der passer til dine behov.
    Maria-Nørregaard-signatur-artikel

    Få gode råd af en boligkonsulent

    Som boligkonsulent kommer jeg med input og gode råd til, hvordan du kan ændre, eller forny din bolig. Skal du have nye møbler, eller skal de gamle bevares og have nyt liv? Måske skal jeg råde dig til, at supplere med nye møbler og nips, som sammensættes med de nuværende, så din bolig får et nyt og anderledes udtryk. Alle muligheder, ideer og ønsker bliver vendt og talt igennem. Jeg handler gerne møbler og bolig interiør ind for dig, så det gør processen nemmere for dig.

    Som din boligkonsulent kan jeg vejlede dig i, at gøre dit hjem mere attraktivt for en køber, hvis det skal indrettes med salg for øje. Der skal muligvis ryddes ud og sorteres og farverne skal måske være lysere, så din bolig fremstår større og mere rummelig. Jeg vil rådgive dig omkring køb af nye møbler og nyt bolig interiør. Tit er det små ændringer der skal til, for at din bolig kan henvende sig til flere købere.

    Se hvordan jeg kan ændre rummene i dit hjem

    • Stue af boligstylist

    Få din egen stil frem i hjemmet

    Hvis din bolig skal have et løft og den trænger til fornyelse, er det vigtigt for mig, at finde frem til din egen personlige stil.
    Vi skal sammen, finde frem til netop din stil og hvad du kan lide. Dette kan gøres ved at se billeder af andre boliger, læse boligreportager og kigge på bolig interiør. På den måde, er det nemmere for mig, som din boligkonsulent, at finde lige den stil som passer til dig. Denne stil skal føres videre i dit hjem, så vi sammen kan gøre din bolig til din nye drømmebolig!