Om Scenorama

  Scenorama er en dekorationsvirksomhed, som dekorerer i alle brancher. Alt fra små dekorationsopgaver og butiksvinduer til store kampagner og arrangementer. Intet er for småt eller for stort.

  Vi har sans for detaljerne. Når du samarbejder med os, får du professionelle og engagerede dekoratører, der udfører dekorationer af allerhøjeste kvalitetsniveau og som løfter hver enkelt opgave til et højere niveau. Det er vores ambition, at det skal være en god oplevelse at samarbejde med os, for det er din tilfredshed, der skaber vores succes. Når du vælger at samarbejde med os, får du dekoratører der med en forkærlighed for arbejdet, brænder for hver enkel opgave.

  Hvorfor vi kan hjælpe dig

  Vi indretter i private hjem, styler til reklame, eller styler din bolig, så den kan blive klar til salg. Scenorama lægger vægt på kvalitet og kreativitet i det arbejde der udføres og vi har evnerne til, at føre netop din idé ud i livet. I samarbejde med jer, skaber vi den kreative ramme for f.eks. jeres firmafest, butiksvindue, showroom eller messestand.

  “For mig er det vigtigt at bruge min kreativitet og være i samarbejde med kunden, om at skabe idéerne. Det handler om, at være tro mod det kreative og visuelle, og at få alt til at gå op i en højere enhed.”

  Om Maria Nørregaard

  “I 2006 startede jeg Scenorama, med det formål at bruge mine kreative evner og etablere mig som iværksætter. Jeg er uddannet dekoratør og har her i Danmark beskæftiget mig med dekoration i stort set alle brancher.

  Jeg har desuden studeret på Århus Kunstskole for at få en anden vinkel på det kreative. I London arbejdede jeg et par år som Visual merchandiser for Emporio Armarni. For mig er det vigtigt at bruge min kreativitet og være i samarbejde med kunden, om at skabe idéerne. Det handler om, at være tro mod det kreative og visuelle, og at få alt til at gå op i en højere enhed.”

  Teamet bag Scenorama