Boligindretning i stue og værelser, få nye idéer

Boligindretning holder hjemmet i balance. Vi bruger meget tid derhjemme i vores egne, definerede trygge rammer. Derfor er det også vigtigt, at vores hjem er indrettet som vi gerne vil have dem. Et hjem, som ikke er indrettet optimalt, kan virke kaotisk og have en negativ indvirkning på dit stressniveau. Det er vigtigt at holdene tingene i balance, og det gælder især for dit hjem

Maria-Nørregaard-signatur-artikel

Drømmer du om en bolig, som giver mere mening i forhold til funktionalitet og harmoni og simpelthen er rarere at være i? Så er fokus på boligindretning  vejen frem.

Boligindretning stue, køkken og soveværelse – de vigtigste rum

De vigtigste rum er de rum, som er fælles og dem, som vi bruger mest tid i. Boligindretningen i stuen skal være hyggelig og varm, den skal være åben og omfavnende, så der er plads alle.

I køkkenet skal der være fokus på funktionalitet. Du inspireres lettere til at lave mad, hvis dit køkken er brugbart og alting har sin oplagte plads.

Soveværelset skal være sanseligt, for så kan du slappe helt af. Det er vigtigt at lige præcis soveværelset er der, hvor du føler dig mest tryg. Det betyder rigtig meget for en god nattesøvn.

Få hjælp med din boligindretning. Send os en uforpligtende forespørgsel

Hvordan din bolig er indrettet, hænger altså i høj grad sammen med din sundhed og roen i kroppen. Det skal derfor ikke undervurderes, hvad optimal boligindretning kan gøre for dit hjem, hvad enten du selv har ideerne til en bedre bolig eller vil bringe en professionel ind over.

  • Boligindretning stue hvidt look

Billig boligindretning – så lidt skal der til

Det kan være en rigtig god ide at få hjælp til sin boligindretning. Scenoramas priser starter fra kr. 750 og vi har en lækker start og rådgivningspakke til kun kr. 2.200.  Det skal dog ses som en investering, for du vil med garanti blive meget gladere for dit hjem, når det er indrettet ordentligt.
Eksperter og konsulenter inden for lige netop boligområdet ved en masse om, hvad der skaber balance i dit hjem, samtidig med at de kan imødekomme dine ønsker og din stil.

Boligstyling pepper dit hjem op – se flere eksempler her

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg vil indrette min bolig bedre?

Et øget fokus på boligindretning behøver dog heller ikke være det helt store med en komplet omgang nye møbler. Det kan også være de små detaljer, der gør forskellen.

“Scenorama tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi kommer ud i din bolig. Mødet tager typisk en times tid.”

Du kan købe små ting ind til at gøre din boligindretning bedre og for eksempel udnytte loppemarkeder og genbrugsbutikker til at gøre fantastiske fund. Hvis du elsker at gå ture i skoven eller på stranden, kan det også være oplagt at bringe det ind i boligen.

Når du skal indrette din bolig bedst muligt, er der nogle ting, det er vigtigt at have fokus. Det er især farver og former, som skal være i balance. Også sådan noget som at træsorterne i dit hjem matcher kan betyde rigtig meget. For at skabe hyggelige rum, kan du altså starte på et mindre plan. Prøv at købe nogle puder i smukt og blødt stof og sørg for, at der er masser af tæpper. Bring mere liv i dit hjem ved at have planter stående i vindueskarmen. Og hvis du mangler inspiration, kan du altid tage fat i en professionel rådgiver med styr på boligindretningens mange aspekter.