Boliginteriør skaber rammerne for det personlige og varme hjem

Skab helhed i dit hjem med lækkert boliginteriør. En god idé er, at mikse nyt interiør med brugt boliginteriør. På den måde skaber du en balance dit hjem

Maria-Nørregaard-signatur-artikel

Gør din boligstil unik ved at mikse boliginteriør

Loppefund, gamle klassikere og nyere boliginteriør, går rigtig fint i spænd og kan skabe lidt kant og gøre din boligstil unik. Hvad enten du er til det enkle og snorlige, eller det neutrale, skæve og farverige, så er det kun fantasien der sætter grænser. Hvis en bolig kun rummer nye møbler og nyt boliginteriør, kan det meget let virke upersonligt. Men hvis man sammensætter noget nyt, med noget gammelt, eller brugt, så får boligen meget hurtigt karakter og virker personlig.

Brug for hjælp med nyt og smart boliginteriør som matcher din bolig? Send os en uforpligtende forespørgsel

Boliginteriør køkken og bad

Få styr på rodet i boligen

Det kan være en udfordring, at mikse mønstre på puder, tæpper, plaider og tekstiler. Selv træsorter kan være svære at passe ind i hjemmet. Det kan virke rodet, med 4 forskellige træsorter i en stue på et trægulv. Her er der små fif og enkelte regler der kan følges, så boligen bliver godt sammensat af forskelligt interiør, uden at det virker rodet. Boliginteriør er med til at sætte prikken over i ét, og fuldende boligindretningen i din bolig. Dit hjem får både sjæl, charme og frem for alt, en ny personlighed. Scenorama tilbyder at handle møbler og boliginteriør ind og indrette dit hjem.

Skab helhed i din bolig

For at skabe helhed i dit hjem, er det en god ide, at holde en ensrettet stil i alle dine rum. Farverne fra stuen må gerne passe til farverne i soveværelset. Lad en enkelt farve fra stuen, gå igen i soveværelset. Det er vigtigt at den røde tråd bevares i de forskellige rum i boligen. Sådan behøver det nødvendigvis ikke være med dine møbler. I mit eget hjem er der et miks af designmøbler fra 60érne, kombineret med brugte møbler og nye møbler fra diverse møbelhuse. Det der skaber helheden i mit hjem er farverne. De matcher og får det hele til at virke roligt, på trods de mange stilarter.