Firmafest arrangementer i skønne omgivelser – lad Scenorama klare dit næste firmaevent

Skal du arrangere en firmafest eller et firmaevent med flere gæster? Lad os hjælpe dig med oppyntning og kreative dekorationer.
Maria-Nørregaard-signatur-artikel

Vi hjælper din firmafest på vej

Scenoramas professionelle team af dekoratører hjælper dig med at skabe de festlige rammer til din firmafest eller dit firmaevent. Vi forvandler selv de mest triste og kedelige rum til stemningsfulde festlokaler. Vores sans for kreativitet og store erfaring med dekoration til diverse events betyder, at vi altid er fuld af gode ideer til, hvordan vi kan gøre din fest mere spændende.

Vi lægger vægt på kvalitet og kreativitet i det arbejde, der udføres, og vi har evnerne til at føre netop din idé ud i livet. Vi har øje for detaljerne, så det visuelle og kreative kommer helt til sin ret og går op i en højere enhed.

Vi hjælper med alle former for firmafester og firmaevents

Jubilæumsfest, julefrokost, sommerfest, oktoberfest, 80’er fest, cowboyfest, hawaiifest eller noget helt andet? Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken temafest du ønsker at holde. Vi sørger for at din fest er gennemført med det tema, du ønsker, og at der er en rød tråd, der dermed skaber en helt igennem gennemført temafest.

“En almindelig kantine blev til et super hyggeligt lokale, sågar med flotte draperinger i loftet til at skjule de skarpe lyskilder. Kan varmt anbefale Scenorama, når der skal pyntes op til fest og farver”

Lisbet Kristiansen
RSM plus

Lad Scenorama hjælpe dig med din næste firmafest. Vi holder prisen lav og kan hjælpe med alt fra A til Z.

  • Firmafest underholdning

Udlejning af dekorationer og kulisser

Vi tilbyder udlejning af stort set alle former for dekorationer og kulisser til dit event. Vores professionelle dekoratører opsætter dekorationer og sørger for, at alt er opsat korrekt, så intet er overladt til tilfældighederne.

Hvor kan vi hjælpe?

Scenorama hjælper store som små virksomheder med at sætte skub i deres firmafester. Vi har mange kunder koncentreret omkring København og på Frederiksberg, og oplever også efterspørgsel på vores kreative eventløsninger på Sjælland. Lad os skabe rammerne til dit næste firmaevent – ring på 26122602.

Kundecase: Scenorama skabte julestening til firmaevent

Da RSM Plus skulle holde julefrokost i deres kantine, hjalp Scenorama med at forvandle den lidt ellers kolde kantine til en hyggelig traditionel julestue. Masser af halmballer, rustikke træstubbe, gran, lyst samt en masse draperinger af stof i loftet skabte en hyggelig og stemningsfuld julefrokost til glæde for både RSM plus og deres ansatte.

“Scenorama har flere gange pyntet vores kantine op til julefrokost. En almindelig kantine blev til et super hyggeligt lokale, sågar med flotte draperinger i loftet til at skjule de skarpe lyskilder. Jeg kan varmt anbefale Scenorama, når der skal pyntes op til fest, siger Lisbet Kristiansen fra RSM plus”