Temafest idéer kan være svære at få. Lad os skabe de perfekte rammer for jeres sammenkomst

Skal du holde en temafest? Så lad Scenorama hjælpe dig med, at pynte op til din næste fest!

Maria-Nørregaard-signatur-artikel

Temafest – vi skaber de perfekte rammer

Temafester er ekstra sjove. De giver mulighed for kreativitet og giver en helt anden forventningsglæde end almindelige fester. Desuden er gæsterne mere tilbøjelige til at slappe af, når de møder op til en fest, hvor fantasien har frit spil. Til temafesten er det kort sagt bare mere acceptabelt at opføre sig fjollet og virkelig slå sig løs. Og hvordan kan man andet, når ens kolleger eller venner render rundt med cowboyhatte eller fjerboa?

Temafesten skaber den perfekte mulighed for at gå all-in på udklædning og oppyntning. Når Scenorama klarer dekorationerne for jer, skal I kun tænke på at dukke op I jeres mest geniale outfit. Du vil med garanti bedre huske den gakkede temafest, hvor I tog sjove og mindeværdige billeder, end den almindelige halvkedelige fest, der faldt til jorden.
Det er bare lidt sjovere, når der bliver gjort noget ud af festen – og forberedelserne. Humøret bliver automatisk højere, når du træder ind i et forvandlet lokale og pludselig befinder dig i noget, der ligner Las Vegas. Til temafesten kan man være lige den, man vil, og det er da lokkende for mange! Lad gæsterne slå sig løs, og oplev en aften, I sent vil glemme.

Skal scenorama hjælpe dig med din næste fest ? Kontakt os her og få et festligt tilbud!

Lad os gøre arbejdet og få idéen, så kan du nyde festen

For at gøre det nemt for dig og dit firma, tilbyder Scenorama en hel pakkeløsning til dekorering og oppyntning af din næste temafest. Vi tilbyder leje af dekorationer, temadekoration, dekorationsmateriale, rekvisitter, lys og kulisser. Alt bliver sat op af professionelle dekoratører, så din temafest bliver gennemført og intet er overladt til tilfældighederne. Hvad enten du skal holde et cocktailparty, en cowboyfest, en hawaiifest, en 80ér fest eller hvad det end måtte være, kan du leje alle materialer af os.

Vi tilbyder udlejning af alt fra stof, bannere, blomsterranker og hatte til gardiner, duge, og lys. Vi har kort sagt alle ting til din næste temafest og alt kan lade sig gøre. En fest afholdes typisk i en kantine, i et festtelt eller i et mødelokale. Lokationer som dem, kan tit virke triste og kedelige. Men med de rigtige dekorationer, fuldender vi din fest, så det hele ender med et festligt og stemningsfyldt lokale.

Temafest Frugtbod

Hvilken temafest skal vi holde?

Der er et utal af muligheder, når det kommer til temafester, og måske er det derfor, det kan virke uoverskueligt. Hos Scenorama hjælper vi med at finde det tema, der passer til jeres fest. Måske har I nogle idéer, men hvis ikke, er det intet problem. Vi er klar uanset jeres udgangspunkt. Der er dog masser at tage fat på.
I kan fx lade jer inspirere af en tidsperiode, I alle har oplevet eller en film, I har set. Overvej, hvor snævert jeres tema skal være, og husk på, at det skal være noget, alle kan genkende. Der er ikke meget ved at have et Star Wars tema, hvis kun halvdelen af gæsterne har set filmene. På den anden side, kan det også være rigtig sjovt med et specifikt tema, fordi det giver folk mulighed for rigtigt at nørde med detaljer og udklædning.

Sæt dit eget præg på festen

Har I et festudvalg, er det altid hyggeligt, hvis nogen fra udvalget, har lyst til at deltage i oppyntningen. Det sparer tid og penge og giver dig en mulighed for at sætte dit eget præg på festen. Når din fest er slut, tager vi alle dekorationerne ned igen. Vi afhenter alle dekorationsmaterialer, hvilket sparer dig for en masse tid og besvær.

Vi realiserer jeres temafest ide!

Temafesten giver god mulighed for skøre indslag ud over det sædvanlige. Det betyder en sjovere fest med god underholdning. Alt efter jeres tema, kan I lave forskellige aktiviteter, der passer til. Det kunne fx være Disco Dance Off til 80’er festen – hvem har de bedste danse-moves? Eller karaoke til X-factor temafesten med jeres eget dommerpanel. Der er ingen grænser for, hvad I kan foretage jer.
Planlægningen af temafesten kan være rigtig sjov, men der kan være meget arbejde i det. Ved at overlade det praktiske som oppyntning, dekorationer og rekvisitter til os, kan I bruge meget mere tid på alt det sjove, som fx at planlægge underholdning.
Hold den sjoveste fest, du nogensinde har haft! Vi er klar på at hjælpe med alle forberedelserne, så du kan drømme dig væk.

Alt, du skal gøre, er at glæde dig.